Tip:

Pridajte si stránku medzi obľúbené (CTRL+D), RSS Twitter

Späť na hlavnú stránku

15. 10. 2007

Tifosi rozoberajú Monzu po závode

Na niektorých tratiach vždy po závode vpustia na trať divákov z tribún, aby zamávali pilotom spod stupňov víťazov. Niekedy by si to však organizátori mali dobre rozmyslieť, zvlášť ak ich počas víkendu ešte čakajú závody nižších sérií, alebo iný sprievodný program. Mohlo by sa totiž veľmi ľahko stať, že si fanúšikovia kus trate zoberú zo sebou. Tak ako v Monze, kde tým kusom bolo označenie vzdialenosti k prvej zatáčke okruhu. Nuž výrobcovia polystyrénových blokov v blízkosti Monzy majú o kšeft postarané.
Obrázky:
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Zostrihané video po závode:


Zároveň je tu aj link na môj YouTube channel, kde najnovšie nájdete aj podarený trailer na Champ Car World Series z vysielania Eurosportu a niekoľko ďalších tématicky zameraných videí. Na stránku tiež pribudol prvok s tým, čo z motoršportu bude v TV v aktuálnom víkende, aj s linkom na program konkrétnej televízie - to pre prípadné zmeny v časovom pláne, alebo vyhľadanie repríz.

Žiadne komentáre: